Öğretmen Aysun Karalar Anaokulu
AHMEDİHANİ MAH. ABDURREZAK ALADAĞ CAD. ÖĞRETMEN AYSUN KARALAR ANAOKULU BLOK NO 13 DOĞUBAYAZIT / AĞRI

VİZYON

Türk Milli Eğitim Sisteminin genel esasları doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılapları ışığında, çağdaş eğitim uygulamaları ile Okulöncesi Eğitimde lider bir kurum olmak.

MİSYON

Çağdaş ve Demokratik toplumun gerektirdiği, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, yaratıcı, yaşam becerilerini hayata aktarabilen, araştırıcı, girişimci, farklılıklara saygı duyan, öğrenmeye istekli ruhsal ve bedensel yönden sağlıklı bireyler yetiştirmek için gerekli nitelikte eğitim ortamlarını hazırlayan, değişen eğitim programlarını takip eden, tüm öğrencilerini çağın gereklerine göre eğitebilen eğitim anlayışımızla; hayata, başarılı ve mutlu bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM